Historie

I begynnelsen

Insane Old Carpet Crew ble startet opp mot slutten av Vanilla av en vennegjeng som ville ha en litt mindre seriøs guild for alts og twinks. Alle spillte da i forskjellige guilds med mains og raidet Onyxia, Molten Core, Zul'Gurub, Ahn'Qiraj 40 og Naxxaramas


The Burning Crusade

Rett før The Burning Crusade bestemte vi oss for at vi ville raide sammen. Karazhan var vårt første raid sammen som en guild og clearet dette raidet rimelig raskt. Vi fant raskt ut av at vi ikke var nok folk til å kunne raide 25-man så vi bestemte oss for å dra vær for seg med mains til større guilds.


Wrath of the Lich King

I Wrath bestemte vi oss igjen for å raide i sammen. Denne gangen som Horde. Vi fikk en litt sen start, men fikk clearet Naxxramas, Obsidian Sanctum og Eye of Eternity 25-man før Ulduar ble sluppet. Vi kom et godt stykke i Ulduar 25 man, men slet etterhvert med oppmøte. Vi bestemte oss derfor å bli en 10-man guild som gjorde at vi fikk clearet Ulduar. Etter Ulduar var clearet mistet mange lysten på å spille. De få som var igjen samlet seg i en av top PvE guildene på serveren der de fortsatte å raide heroic ICC.


Cataclysm

Cacaclysm blir sluppet noe alle hadde gledet seg stort til, folk skulle endelig begynne å spille igjen. Det hele ble en gedigen skuffelse for mange og gjorde at de fleste bestemte seg for å "slutte" noe alle vet bare betyr pause. Mot slutten av Cataclysm klarte vi igjen å få samlet troppene for å prøve oss i Dragon Soul. Dragon Soul blir clearet enkelt og alle bossene blir tatt på Heroic. Rett før MoP blir sluppet starter vi opp Insane Old Carpet Crew som er guilden vi er i idag.


Mist of Pandaria

Når MoP blir sluppet levler de fleste opp rimelig raskt for å være klare til å starte raiding med en gang MSV åpner. Vi clearer MSV, HoF og ToES raskt. Vi tar også 3 bosser i MSV på Heroic før 2 av nøkkelmedlemmene i guilden reiser på backpacking tur. Noe som fører til at guilden faller litt ifra hverandre. Etter 3 måneder på tur kommer GM tilbake og tar over styringen i guilden igjen og sakte men sikkert får den opp å gå igjen. Nye spennende mennesker blir rekruttert og vi starter den lange veien mot SoO HC. Etter en vanskelig start begynner endelig ting å se litt lysere ut når flere av de tidligere medlemmen kommer tilbake og vi får tatt 10/14 Heroic før nerfen. Etter nerfen blir 14/14 mythic clearet.


Warlords of Draenor

WoD er her å det samme er vi, sterkere enn noen gang. Vi var en guild med 37 accounter ved inngangen til WoD og er nå per idag over 100 accounter. Vi er den største norske guilden på serveren og raider 2 dager i uken. Vi har så langt tatt 3/7 Mythic Highmaul og 10/10 Heroic Blackrock Foundry. Vi har akkurat startet på Mythic BRF.